Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Frågor och svar | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Frågor och svar

0

Behöver jag köpa en ny digital systemkamera eller en ny blixt?

Du behöver ingen speciell digital systemkamera eller blixt för att kunna gå en fotokurs hos oss. I våra grundkurser i fotografering klarar dig bra med den kamera du har. Jag skulle vänta med ett köp av en blixt innan en blixtkurs. I kursen går vi igenom vilken blixt som passar dig bäst.

När har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursen 24h om dygnet 7 dagar i veckan. Du bestämmer helt och hållet själv när du vill gå in på kursen. Du behöver inte passa några tider. Och du missar inga lektioner! Du väljer helt och hållet din egen studietakt. Vill du köra väldigt intensivt under en vecka eller vill du har flera veckor på dig? Det är helt upp till dig själv.

Duger min kamera, behöver jag köpa mer tillbehör?

Har du en kamera där du kan ställa in bländare och slutartid manuellt så kommer du långt med den på alla kurserna. Tar du kursen Ta kontroll över din blixt så är det bra om du har en lös blixt, men du har stor behållning av kursen även med den inbyggda blixten. Under kurstiden kommer du att få tips på olika tillbehör. Vänta med att köpa nya saker till under och efter kursgången, du behöver mindre fototillbehör än vad du tror.

Jag arbetar heltid kommer jag att hinna med kursen?

Många av kursdeltagarna arbetar heltid och har fotografering som sin hobby. Kan du lägga ned ca 5 timmar i veckan så kommer du hinna med bra. Har du svårt att hinna med så kan du förlänga tillgången till kursen efter kurstidens slut.

Ger du feedback på de övningsuppgifter jag lämnar in?

Du får snabb feedback på alla dina frågor och inlämnade uppgifter. Skulle du misslyckas med en övning så har du alltid möjlighet till att göra om den. Vi har inga tider och passa, eller en kursdag som rinner mot sitt slut. För mig är det väldigt stimulerande att se när kursdeltagarna utvecklar sin fotokonst. Jag vill att du lyckas med kursen och får behållning av den. Det är mitt mål, vad är ditt?

När startar nästa kurs?

Det är en ny start för fotokurserna första onsdagen varje månad året runt. Välj en kursstart som passar dig bäst. Du kan påbörja en kurs som har startat. Du missar inget även om du skulle komma in på kursen 1-2 veckor efter kursstart, du är lika välkommen.

Related Posts with Thumbnails

Comments are closed.