Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Recensioner | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Recensioner

0

Kursdeltagare om FOTOonlineskolanTa kontroll över din kamera!

“När jag köpte min första digtala systemkamera så fotograferade jag med “säkra” inställningar. Alltså automatik. Men många bilder blev inte som jag hade tänkt mig. Redan nu efter första veckan vågar jag exponera manuellt. Och bilderna blir mycket bättre! Jag kommer att gå fler kurser hos dig!” Gustaf

“Efter att genomgått kurserna “Ta kontroll över din kamera” och “Ta kontroll över din blixt” så har jag nu fått en mycket bättre förståelse på varför bilden blir exponerad på ett visst sätt och om jag skulle vara missnöjd med en bild vet jag hur jag ska kompensera/ändra tid/bländare/ISO/ljus mm för att erhålla den exponering som jag är ute efter.” Stefan

Ta kontroll öer din blixt!

“Har verkligen börjat använda blixten mycket mer. Tycker att kursen är lättförståelig. Kursen ger möjlighet både att använda blixten i “vardagslag” och förklarar även mer ingående hur blixten fungerar. Så kursen är bra både för nybörjare och de som kan lite mer.” Cecilia

Ta kontroll över ditt porträttfoto!

“Du har en naturlig pedagogisk ledstjärna, och draghjälp får du av ett brinnande intresse för uppgiften.” Tommy

Related Posts with Thumbnails

Comments are closed.