Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Fashion Photo Master Class och bröllopsklänningar | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Fashion Photo Master Class och bröllopsklänningar

0

I kommande modefotokurs med fotografen Bruce Smith kommer vi att fotografera bröllopsklänningar en utav dagarna. En bröllopsbutik kommer att sponsra workshopen med flera brudklänningar. Till vår hjälp kommer vi förutom en modell ha att ha en stylist och makeupartist på plats.

Om du är inom bröllopsfotografering så får du ett unikt tillfälle till att blanda in en stil från den hårt konkurrerande modevärlden. Dagens blivande brudar går igenom tonvis med olika bröllopstidningar och drömmer om att bli lika vacker som modellerna i tidningarna. Det är dels din uppgift som fotograf att ta minst lika bra bilder som i tidningarna så att en del av brudarnas drömmar går i uppfyllelse. Men varför ska du nöja dig med att vara som alla andra bröllopsfotografer? Ta ett steg till och blanda in ett modetänk i din bröllopsfotografering som får dig att stå ut bland andra fotografer.

Bruce Smith håller i en 4 dagar lång Fashion Photo Master Class

  • Lär dig kommunicera effektivt med modellen
  • Lär dig planera och skapa ett lyckat fotografi
  • Lär dig förstå betydelsen av att bygga upp ett team
  • Lär dig ljussättning med befintligt ljus och blixt
  • Lär dgi ljussättningsteknik i studio och on location
  • Lär dig hitta bästa ställen som passar som bakgrund i modefotografering
  • Lär dig få ut det mesta av det digitala arbetsflödet
  • Fotografering av modeller för din fotoportfölj

Läs mer om workshopen här!

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!