Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Ny start för fotokurser på FOTOonlineskolan | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Ny start för fotokurser på FOTOonlineskolan

0

Vi inleder året med att starta upp en ny omgång med fotokurser och kurser i bildredigering på FOTOonlineskolan. Kurserna kör igång nu på onsdag 6 januari 2010. Om inte det datumet skulle passa dig så har vi kursstart första onsdagen varje månad året runt. Vi önskar dig varmt välkommen till månadens kursstart, anmäl dig här.

Nu i maj 2010 har jag hållit i fotokurser i tre år utan ett enda avbrott. Tidigare hade jag mina kurser på Bild och Foto. Bengt Båvegård på Bild och Foto var webmaster för mina kurser, men efter att Bengt fick en stroke i maj förra året så blev jag tvungen till att flytta kurserna till en ny kursplattform. Den kursplattformen ser du här, FOTOonlineskolan.

Det har tagit tid att bygga både en landningssida och en kursplattform. Kursplattformen fick jag i ordning på en ganska kort tid så kurserna har rullat på hela tiden. Dock tog det längre tid för att få ihop en landningssida. Nu känner vi att vi har nått fram till målet och vi är väldigt nöjda med hemsidan. En hemsida som vi tänkte fylla på med foto- och bildredigeringstips. Det innebär att det är värt att komma tillbaka till oss.

FOTOonlineskolan har fått in två nya kurshållare. Grafikern Dick Judén och fotografen Bruce Smith. Dick håller kurser i Photoshop. Två kurser är dessutom helt gratis. Läs mer om kurser i Photoshop här. Bruce med över 30 års erfarenhet i modefotografering kommer att hålla en fyra dagars Fashion Photo Master Class i Uppsala, läs mer här. Vi jobbar även på att Bruce även ska hålla i en modefotokurs på distans här på FOTOonlineskolan.

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!