Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Bra fotokurser på FOTOonlineskolan | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Bra fotokurser på FOTOonlineskolan

0

Det är inte bara vi som är kurshållare på FOTOonlinskolan som tycker att vi har bra fotokurser, utan det tycker även våra deltagare. Tessan skickade in ett tackkort till oss med följande hälsning.

Ville tacka för en bra kurs, har lärt mig massor och älskar att testa alla nya kunskaperstort leende Kunde tyvärr inte få en “modell” till till upplättnignen med reflexskärm, men jag vet hur man gör och kommer testa när jag får tillfälle och med bättre ljus än vad det är nu…bara mulet!Kommer hoppa på flera kurser längre fram….

Du och Tessan är välkommen till kommande kursstarter. Vi kör igång med en ny kurs första onsdagen varje månad.

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!