Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Bröllopsfoto i kyrkan med blixt | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Bröllopsfoto i kyrkan med blixt

0

Då var bruden klar inför kommande bröllopet fredag 23 april. Brudparet gifter sig i en kyrka i centrala Stockholm.

Bröllopsfoto med blixt!

Klart att det är ett riggat bröllop men med ett ett riktigt bröllopspar. Två modeller kommer att vara ett brudpar.

Bruden är klar och har tidigare stått modell för tidningen All om Bröllop, några av bilderna finner du här i nyhetsbrevet. Vi håller nu på att letar upp en stilig och ung brudgum till den snygga bruden. Modellerna kommer att vara sminkade och hårstylade samt självklart kommer de i en bröllopsklänning och frack, som på ett riktigt bröllop. Prästen är kontaktad och förhoppningsvis kommer han också vara med under själva vigseln. Kan det bli bättre!

Själva vigseln har vi i en ståtlig kyrka i centrala Stockholm intill Östermalmstorg. Närmare bestämt Hedvig Eleonora Kyrka 378 meter från Östermalmstorg.

Workshopen ger dig en bra träning inför sommarens bröllop?

Bröllopsfotografering för vem?

Oavsett om du har fotograferat bröllop sedan tidigare eller är helt ny inom bröllopsfotografering så är den här workshopen något för dig.

Du har fått frågan om du kan fotografera dina vänners eller bekantas bröllop, men du har aldrig i ditt liv fotat ett bröllop tidigare. Är du inte nervös? Du får veta vilken utrustning som du bör ha med dig, vilka bilder du inte får missa att ta och vi går igenom hur du tar dom. Den här workshopen blir ett utmärkt genrep inför sommarens bröllop.

Du fotograferar bröllop idag, men du blir aldrig vän med din blixt. Är du inte irriterad? Under hela workshopen kommer vi låta blixten utlösas i varje foto. Du kommer att lära dig bemästra blixten i och utanför kyrkan.

Du vill bättra på din bröllopsportfolio. Visst är du på hugget? Det är inte bara snygga foton som säljer utan också snygga bröllopspar. Under workshopen kommer du att fotografera ett väldigt snyggt par, och du kommer att hinna med att ta alla bilder som kommer att förgylla din portfolio. Det blir bilder från själva vigseln som b la. ringväxlingen och kyssen till formella bilder.

Läs mer om workshopen!

Detaljerad kursinformation

Exempel från ett bröllop:Marianne & Jaakko – Images by Robert Hammar

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!