Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Billiga studiobakgrunder | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Billiga studiobakgrunder

0

Helt vanliga färgade A3:or kan piffa upp dina “studiobilder”. När jag tog bilden här nedan hade jag en ljusblå A3 som en bakgrund. Själv har jag flera A3:0r i olika färger som jag använder när jag fotograferar stillbilder. Och behöver du en studio för att kunna ta bra bilder? Knappast, det som är utanför bilden har inte betraktaren av bilden en aning om. Sätt upp din fotostudio hemma hos dig intill ett fönster och använd dagsljuset som din ljuskälla. En reflexskärm på motsatt sidan om objektet hjälper till att lätta upp skuggsidan. Enklare kan det inte bli.

Bilden efterbehandlade jag i Camera Raw på samma sätt som jag visar i kursen Ta kontroll över dina RAW-filer som är för övrigt en fotokurs som är helt gratis. Om du vill lära dig mer om hur du kontrollerar ljus så är Ta kontroll över ditt (blixt-) ljus en bra kurs. Ta kontroll över (blixt-) ljuset är en kurs i hur du kontrollerar ljuset oavsett ljuskälla. Efter kursen kommer du att kunna ta fantastiska bilder oavsett ljuskälla.

Glad Påsk önskar vi dig på FOTOoonlineskolan!

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!