Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Rescension av fotokursen Ta kontroll över din blixt! | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Rescension av fotokursen Ta kontroll över din blixt!

0

Fotokursdeltagaren Marianne Johansson gick fotokursen Ta kontroll över din blixt i vår. Här berättar hon vad hon tyckte om kursen.

Efter flera års tjat följde jag min sons råd och köpte en digital systemkamera. Jag har alltid varit fotointresserad och nu blommade intresset upp på allvar. Men bilderna blev inte alltid som jag ville ha dem och jag tyckte det största problemet var ljuset. Jag hittade Fotonlinekursen “Ta kontroll över din blixt” och anmälde mig till den.


I kursen ingick även en dags workshop. Jag tyckte att kursen var väldigt pedagogiskt upplagd och när jag inte förstod så fanns Robert Hammar där och förklarade. Jag insåg dock att jag nog skulle gått kursen “Ta kontroll över din kamera” först. Men trots det så lärde jag mig massor även om jag betraktar mig som analfabet på min kamera vid den tidpunkten. Ord som slutartid, ISO osv fick en betydelse. Dagen vi hade workshop gav slutligen guldkant åt kursen. Jag kan idag se en tydlig förbättring av de foton jag tar idag, mot de foton jag tog innan kursen. Att kursen var på distans, att man fick personlig handledning och kunde diskutera och utbyta erfarenheter med de andra kursdeltagarna passade mig utmärkt. Jag kan egentligen inte komma på något som skulle varit annorlunda. Jag kommer att gå den kurs jag missade från början (och säkert fler efter den…) och lära mig mer om hur jag använder min kamera. Kursen gav mig verkligen blodad tand och jag kan uppriktigt rekommendera den.
”  Fotograf Marianne Johansson

Marianne deltog i förra månadens fototävling och blev uttagen till tävlingens vinnare med sitt bidrag. Grattis Marianne till vinsten i form av en fotokurs!

Vi har två kurser i blixtfoto här på FOTOonlineskolan. Ta kontroll över din blixt är för dig som inte har en Canon kamera. Ta kontroll över din blixt passar alla fotografer oavsett fabrikat på blixt. Om du inte idag har en extern blix så får du tips i kursen på prisvärda begagnade blixtar. I kursen får du lära dig hur blixtautomatiken fungerar så väl som hur du hanterar en blixt manuellt på och av från kameran.

För dig som har en Canon Speedlite blixt eller har planer på att köpa en är blixtfotokursen Ta kontroll över din Canon Speedlite kursen för dig. I kursen får du lära dig ta full kontroll över din/a Speedlites på och av från kameran.

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!