Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Sveriges största webbaserade distansskola inom foto | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Info

FOTOonlineskolan är en av Sveriges största webbaserade distansskolor för både nya och erfarna fotografer. Största fördelen med att studera på distans är att du har tillgång till kursen dygnet runt och alla dagar i veckan. Du kan logga in på kursplatsen var du än befinner dig i världen. På FOTOonlineskolan studerar du i din egen studietakt och kan göra övningsuppgifterna i lugn och ro hemma eller på kontoret.

FOTOonlineskolan är en webbaserad kursplats med fokus inställt på foto. Här får du tips om fotografering och bildbehandling. På skolan är du antingen kursdeltagare eller kursledare på någon utav skolans fotokurser. Här finns det plats för alla, från amatören till proffset. FOTOonlineskolan är resursen för dig som vill veta mer oavsett om du nyss har kommit igång med foto eller använder bilden i ditt arbete.

Vi har lagt ned mycket tid på att få kurserna lättförståeliga och de är väldigt pedagogiska upplagda med en mängd olika övningsuppgifter för att du ska lättare kunna tillgodogöra dig innehållet i kursen. I kurserna har vi blandat innehållet med både text och video med egna praktiska fotoprojekt.

Det här är FOTOonlineskolan:

– erfarna lärare inom sitt kunskapsområde
– lärarledda kurser med professionella lärare
– fullmatade kurser med många övningar
– snabb återkoppling på dina fotoprojekt

Alla kurserna här på skolan kan du delta i på en tid och plats som passar dig bäst. Det enda du behöver är tillgång till en dator med internetuppkoppling. Stanna gärna kvar och navigera dig runt på FOTOonlineskolan!

Affärsidé
Vi ska leverera fullmatade och pedagogiska fotokurser till både amatörer och till de som använder bilden i sitt arbete. Den kunskap vi levererar ska vara lättförståeligt och ska kunna direkt omsättas i praktiken eller i kundens egen verksamhet.

Det görs huvudsakligen genom lärarledd onlinebaserad distansundervisning tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan året runt. Vi kompletterar vårt kursprogram även med interaktiva onlinekurser, artiklar på bloggen om fotografering och bildbehandling.

Vision
FOTOonlinskolan ska bli världsledande svenskspråkiga webbplatsbaserade kursplatsen inom fotografering och bildbehandling.

FOTOonlineskolans grundare fotograf Robert Hammar