Warning: Use of undefined constant PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_MYSEOSTATUS_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/myseostatus/myseostatus.php on line 975

Warning: Use of undefined constant PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON - assumed 'PLUGIN_SEOBOOSTERPRO_LAST_CRON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fotoense/public_html/fotoonlineskolan.se/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1731
Allmänna villkor | FOTOonlineskolan Fototips, fotokurser i fotografering på distans

På FOTOonlineskolan hittar du fotokurser på distans i fotografering och bildbehandling. På sidan ”Nyheter” hittar du fototips!

Allmänna villkor fotokurser

I samband med din anmälan kommer du att få ett betalningsunderlag. Om du har ett företag som betalar fakturan så är det viktigt att du anger företagets kontaktuppgifter samt även företagets VAT-nummer vid din anmälan. Du kommer då att få en faktura utan moms eftersom vårt företag är registrerat i Finland.

Konsumentskydd

Enligt lagen om förstärkt konsumenträtt har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Lagen gäller vid försäljning via postorder, telefon, tv, Internet och vid hemförsäljning. En eventuell avbokning ska alltid ske skriftligen till utbildningsföretaget senast 14 dagar efter det att anmälan är gjord. Lagen om förstärkt konsumentskydd omfattar ej företag.

Bestämmelser vid avbokning av kurs

  1. Anmälan är bindande för deltagaren så snart som anmälan är gjord och efter det att kursdeltagaren har antagits till kursen.
  2. Vid avbokning 4-3 veckor före kursstart ska beställaren ersätta utbildningsföretaget med 50 % av kursavgiften.
  3. Vid avbokning 2-0 veckor före kursstart ska beställaren ersätta kurshållaren med 100 % av kursavgiften.
  4. Kursavgiften för en betald och påbörjad distanskurs återbetalas ej även om köpet gjordes under ångerveckan.
  5. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan deltagare efter samråd med kurshållaren.
  6. Kurshållaren har rätt att ställa in en kurs eller en workshop varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.
  7. Företaget Robert Hammar Photography fakturerar kursavgiften före kursstart och i samband med din anmälan.

I samband med betalning
Kontrollera att du är anmäld till rätt kurs, kursdatum och att din e-postadress framkommer på fakturan. Många anmäler sig bara genom en e-postadress och då kan det vara svårt att koppla betalningen med anmälan om inte e-postadressen eller fakuranumret är angivet. För att lättare kunna identifiera din betalning är det viktigt att du anger fakturanummer, namn eller e-postadress på kursdeltagaren.

Tillgång till kursen
När kursen är betald och senast dagen innan kursen börjar kommer du att få en kursnyckel. Kursnyckeln ger dig tillgång till fotokursen. Med kursnyckeln kommer du att kunna logga in på kursplattformen. Du kommer att ha tillgång till kursen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan under de veckor som kursen varar om inget annat anges. Under hela kurstiden har har du tid på dig att att kunna ställa frågor, kommentera, ta del andras uppgifter och inlägg, lämna in egna projekt på en tid på dygnet som passar dig bäst. Du kommer självklart få snabb återkoppling på allt det du gör och svar på alla de frågor som du ställer.

Du har en spännande fotokurs att se fram emot. Du ska känna dig varmt välkommen till kursen. Och, hör av dig om det är något du undrar över, vi finns här för dig!

Bästa hälsningar!

Robert Hammar
Internationellt prisbelönt fotograf